Grafisk design

Vi designar starka varumärken

Detta kan vi hjälpa till med

Logotyper

Flexibla lösningar för dig som behöver en logotyp eller uppgradera en befintlig logotyp. Vi kan hjälpa dig med allt från design till att göra research och testa olika lösningar mot varandra.

Trycksaker

Vi designar och producerar det mesta inom trycksaker. Vi erbjuder dig en helhetslösning med professionell design och kvalitetsprodukter. 

Animeringar

Animeringar till bland annat reklamfilmer i 2D & 3D. Vi hjälper dig med allt från kortare animeringar till hela reklamfilmer med musik & berättarröst.

Illustrationer

Vi kan skapa professionella illustrationer i både 2D & 3D format, även tekniska illustrationer med rendering till bland annat animeringar, broshyrer osv.

Grafisk profil

Oavsett om du behöver en helt ny grafisk profil eller uppdatera en befintlig så kan vi hjälpa till med olika lösningar. Vi har både duktiga designers och samarbetspartners på detta område.

Koncept

Ett av våra favoritområden är just detta. Vi hjälper dig att ta fram nya koncept till ditt varumärke och med vår bredd så kan vi se över allt från design, webb, strategi för marknadsföring mm.

Vill du veta mer?

Tidigare case

UI/UX Design av app

One page webbplats åt Agile Tribe

Webbshop & digital marknadsföring