Digital marknadsföring

Vi ser till att din marknadsföring lönar sig och når bästa möjliga resultat.

Smart marknadsföring

Google Ads

Maximera din annonsering och öka din försäljning med hjälp av våra effektiva Google Ads-kampanjer. Vi optimerar dina annonser för att locka till sig rätt kunder och öka din avkastning på investeringen.

Nyhetsbrev

Behåll dina kunder engagerade och öka din försäljning med våra anpassade nyhetsbrev. Vi hjälper dig att skapa och leverera relevant innehåll som ökar din kunds lojalitet och genererar fler affärer.

Sociala medier

Skapa starkare kundrelationer och öka din online-närvaro med hjälp av våra strategier för sociala medier. Vi skapar innehåll som engagerar din målgrupp och ökar din synlighet på sociala plattformar.

SEO

Få högre organisk trafik och öka din sökmotorrankning med våra On-page SEO-tjänster. Vi optimerar din hemsida för att säkerställa att den är sökmotorvänlig och attraherar rätt trafik som leder till ökad försäljning.

Landningssidor

Hitta nya kunder och maximera din avkastning på investeringen med hjälp av våra professionella landningssidor. Här få du effektiva landningssidor som går att använda till annonsering samt att driva mer trafik till din webbplats.

Content marketing

Skapa en stark online-närvaro och öka din försäljning med våra effektiva Content Marketing-strategier. Vi skapar engagerande innehåll som ökar din synlighet och hjälper dig att bygga starkare kundrelationer som leder till fler affärer.

Skräddarsydda marknadsföringslösningar för dina behov

Vi kopplar ihop helheten i din digitala marknadsföring och skräddarsyr lösningar för att maximera avkastningen på varje investerad krona. Vi jobbar utifrån din budget och jobbar hela tiden med att kunna skala upp din marknadsföring för bättre resultat.

Fördelar med digital marknadsföring

Går att mäta resultatet

En stor fördel med digital marknadsföring är att du kan mäta och följa upp resultaten i realtid. Du kan enkelt se vilka annonser som fungerar och vilka som inte gör det, och anpassa din marknadsföring för att öka effektiviteten. Med verktyg som Google Analytics kan du få detaljerad data om dina besökare och deras beteenden på din webbplats, vilket hjälper dig att göra bättre beslut om din marknadsföring och optimera din annonsering för att få bättre resultat.

Få fler kunder genom digital marknadsföring

Genom att marknadsföra din verksamhet online når du ut till fler potentiella kunder. Vi hjälper dig att synas på olika plattformar och kanaler, vilket leder till ökad försäljning och fler nöjda kunder.

Effektivare än traditionell marknadsföring

Digital marknadsföring är effektivare än traditionell marknadsföring eftersom den riktar sig direkt till din målgrupp. Genom att optimera dina annonser för specifika demografiska grupper, intressen och sökord kan du öka effektiviteten av dina annonser. Dessutom kan du snabbt anpassa din annonsering efter rådande marknadsförhållanden och därigenom maximera effekten av din marknadsföringsbudget.

Öka din synlighet på nätet med digital marknadsföring

Synlighet på nätet är avgörande för att dina kunder ska hitta dig. Vi optimerar din annonsering för att nå ut till rätt personer vid rätt tillfällen, vilket ökar din synlighet och chanserna att få nya kunder. Här syns du på rätt ställen vid rätt tidpunkt.

Låt oss skapa resultat

Kontakta oss idag om du vill komma igång med din digitala marknadsföring.
Vi guidar dig till rätt lösning.

Tips & trix

Vi delar med oss av tips och trix som du kan implementera i din verksamhet för att jobba smartare med webb och marknadsföring, nå nya mål och mycket mer.

Marknadsföring i tuffa tider

Digital marknadsföring – Ett måste för företag

Kontakta Studio Pixel

Har du frågor gällande migreringen? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig, det går även bra att kontakta Ftech vid frågor