Webblösningar med fokus på resultat

Med en genomtänkt webbplats och löpande optimering så skapar vi resultat åt våra kunder.

3 steg för bättre resultat

Design av webbplatsen

Vi bygger webbplatsen efter en lämplig strategi med fokus på ditt företag och målgrupp. Vi ser över dina behov och önskemål och skapar en lösning som passar dig.

Utvärdering & förbättring

Efter publiceringen av webbplatsen så börjar det viktigaste arbetet. Det är nu vi utvärderar besöksstatistik & beteende samt testar hur olika element, rubriker, färger osv skapar olika resultat. På detta sett får vi en tydlig bild över hur vi ska arbeta med din webbplats.

Digital marknadsföring

Vi har ett helhetskoncept för våra webbkunder där vi sköter om din digitala marknadsföring och webbplats i ett. detta skapar Inte bara mer kunder utan rätt kunder som är redo för handling.

Serviceavtal

Med våra serviceavtal så kan du känna dig trygg med att allt fungerar samtidigt som du får prioriterad support vid övriga beställningar & uppdateringar.

Nöjd kund

Vi gör allt vi kan för att ge dig den bästa servicen samt leverera de bästa tjänsterna. Vi tror på ett långsiktigt och nära samarbete där du alltid har samma kontaktperson.

Det vi är bäst på

Det vi inte är bäst på är våra samarbetspartners bäst på. Vi ordnar med flera övriga tjänster som har med din webbplats och marknadsföring att göra. Allt från fotografering, film, livestreaming, apputveckling mm.

Vi fokuserar på ditt behov.