Studiotjänster

Studiotjänster samt kompletterande tjänster till din marknadsföring.

Studiotjänster

Vart vill du ha oss? I studion, på kontoret i stan eller kanske behöver du filma ett klipp i norrland? Beroende på ditt projekt och behov så kan vi hjälpa dig med flera av våra tjänster på flera platser i landet.
Kontakta oss med ditt projekt.

Professionell fotografering

Vi ordnar med alla typer av fotograferingar från professionella produktfotograferingar till plåtning av personalstyrkan osv.

Filmproduktion

Vi hjälper dig med kortare produktioner av filmer och klipp till din marknadsföring. Allt från intervjufilmer till produktfilmer mm.

Ljud, livestreaming & podcast

Inom kort så kan vi erbjuda produktion och uppsättning av livestreaming inkl. bild & ljussättning samt ljud, podcastinspelning och liknande.

Hyr studion

Är du professionell fotograf eller bara behöver tillgång till en studio så kan du inom kort hyra vårt studiorum i Nynäshamn med eller utan utrustning. Kontakta oss för att göra en intresseanmälan.

Utrustning ingår

Vi har viss fotoutrustning som standard när du hyr vår studio. Bl.a Fotobord för produktfotografering, fotobakgrunder, Studiolampa/softbox.

Specialutrustning

Behöver du utrustning utöver standardutrustningen så kan vi även ordna med annan utrustning via våra samarbetspartners. Kontakta oss så berättar vi mer.

Teknisk support

Beroende på ditt behov så kan du hyra in teknisk support på förfrågan.

Priser

595 kr/tim (8-16)
1450 kr/halvdag (8-12 eller 12-16)
1950 kr/heldag (8-16)
Abonnemang 2950 kr/mån (10 tim månad)