CASE

Zambias Ambassad anlitar Studio Pixel

Kundens behov

Ambassadens behov var att hemsidan ska vara anpassad efter besökarens upplevelse men även att personalen på ambassaden ska kunna göra enklare nyhetsinlägg och publiceringar på egen hand. Deras nuvarande hemsida hade många år på nacken och saknade en del viktiga funktioner, så viktig del var att få en mer dynamisk hemsida med olika typer av nyhetsflöden samt anmälningsformulär. Gällande designen så fanns även här en del regler att följa samtidigt om vi fick uppgiften att ta den ett steg närmare en modernare upplevelse.

Lösning

Resultatet blev en skräddarsydd webbplats byggd i wordpress, med ett antal funktioner för att underlätta administrationen för ambassadens personal samt en utbildning av personalen i WordPress och de olika funktionerna.

Utvärdering av webbplatsen

Under projektets gång så diskuterades för och nackdelar med olika lösningar på webbplatsen, därav så kom önskemålet om en utvärderingsperiod upp där vi kan testa olika varianter under en viss period. Detta kan göras i större eller mindre skala för att utvärdera vilka lösningar som fungerar bäst.

Liknande case

UI/UX Design av app

One page webbplats åt Agile Tribe

Webbshop & digital marknadsföring

Webbplats med bokningsfunktion

THAI APA – Ett nytt varumärke

Webbplats åt rekryteringsbolag

Kontakta Studio Pixel

Har du frågor gällande migreringen? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig, det går även bra att kontakta Ftech vid frågor