THAI APA – Ett nytt varumärke

En kund med många ideér

Efter att kunden kommit på det fyndiga namnet ”Thai APA” Beer Ling så var det en självklarhet att logotypen för varumärket ska föreställa just en thailändsk apa. Vi tyckte detta lätt som ett otroligt roligt projekt och tog oss an det med glädje. Beer Ling är en nytt varumärke som producerar öl i thailändsk stil.
Vi har hjälp till med design av varumärkets koncept, logotyp, etikettdesign, produktion av etiketter samt utveckling av webbplats och mer därtill. 

Designen

Efter att ha testat flera varianter av logotyper och layouter för etiketter så kom vi fram till ett resultat som både vi och kunden fastnade för, nästa steg i processen var att ta fram olika förslag på etiketter med olika kvalitet och behandlingar. Efter att ha sett resultatet så gick vi på en matt etikett där ”Thai apan” lyfts fram med en skimrande lack. Varje ölsort har även fått en unik färg.

Från ide till färdig produkt

Tillsammans med våra duktiga samarbetspartners så ordnade vi med allt från ideér och design till produktion av etiketter samt expressleverans av dessa direkt till ölfabriken. Vi gör det lilla extra för våra kunder helt enkelt!

Webbplatsen

Webbplatsen fick sig en unik design som verkligen sticker ut, en one-page hemsida med scrollande meny, bakgrundsfärgen skiftar i takt med att man scrollar ned på sidan samt övriga häftiga designeffekter. Vi fick fria händer och gick all in på designen helt enkelt.

Liknande case

One page webbplats åt Agile Tribe

Webbshop & digital marknadsföring

Webbplats med bokningsfunktion