En komplett webbyrå

Vi är en pålitlig och erfaren webbyrå som fokuserar på att designa och hantera webbplatser för små och medelstora företag. Vi erbjuder en omfattande uppsättning av tjänster, från enkla och ekonomiska lösningar till skräddarsydda webbplatser som är anpassade efter varje kunds unika behov och budget. Vårt team av experter har en bred kunskap inom webbdesign och våra lösningar är alltid optimerade för att möta våra kunders förväntningar och behov.

Enkla hemsidor

Vi erbjuder enklare och kostnadseffektiva webbplatslösningar som är idealiska för mindre företag eller budgetmedvetna kunder.

Snabbt och prisvärt

Vi jobbar smart vilket innebär att vi kan hålla våra kostnader låga och därmed erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder.

Alltid högsta kvalité

Trots att vi håller kostnaderna låga, kompromissar vi inte med kvaliteten på våra tjänster. Vi arbetar alltid med att skapa en hemsida som är användarvänlig, professionell och uppfyller dina behov.

Skapa en stark närvaro online

Med vår erfarenhet och kunskap, garanterar vi en hemsida som fungerar och ser fantastiskt ut.

Nöjda Kunder

Våra omdömen talar för sig själva.

Bra support

Detta är en av våra främsta styrkor. 

Problemfritt ägande

Vi finns här för att hjälpa dig.

Kundcase

UI/UX Design av app

One page webbplats åt Agile Tribe

Några av våra kunder

Vi ringer upp dig!

Diskutera ditt projekt med oss. Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.

Kontakta Studio Pixel

Har du frågor gällande migreringen? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig, det går även bra att kontakta Ftech vid frågor