Guiden för dig som ska köpa hemsida!

Det kan vara mycket att tänka på när du ska köpa hemsida!
Med denna snabbguide så får du snabba tips på vad du ska tänka på.

Mallbaserad eller skräddarsydd design?

En mallbaserad design bli oftast lite billigare, men kan fungera precis lika bra som en skräddarsydd. Det beror helt på ditt behov.
Läs mer vad som passar dig bäst.

En mallbaserad design kostar från ca. 5.000:-
Vi väljer då en av våra färdigbyggda mallar och anpassar den efter ditt företags utseende. Mallarna är anpassade för att vara användarvänliga så att dem ger det resultat du vill få ut ifrån din hemsida. Du kan också köpa till flertalet funktioner till din mallbaserade hemsida.

Hemsidan byggs fortfarande i wordpress vilket gör att du lätt kan jobba vidare med din hemsida i framtiden både med design och funktioner.

Detta är ofta ett snabbt och prisvärt alternativ.

Här finns det större möjligheter för dig som kund att vara med och bestämma över design och funktioner. Vi går tillsammans igenom dina behov och kommer med idéer och tips.
Priset beror helt och hållet på dina behov och hur du vill att arbetsprocessen ska se ut, vi kan också ta fram en lösning efter din budget.

 

Du väljer priset.

Köp inte en dyrare och större hemsida än du behöver!
Vi utgår från din budget och dina behov så tar vi fram den mest prisvärda lösningen för dig. 

Kan jag redigera hemsidan själv?

Våra hemsidor byggs upp så att du enkelt kan gå in och göra ändringar i text och bild mm. på egen hand. Vill du att vi sköter hand om framtida ändringar så hjälper vi gärna till med det.

Du kan enkelt gå in och ändra text, öppettider byta ut bilder osv. Beroende på förkunskaper och hur teknisk du är så kan du även gå in och ändra i designen med ett “drag and drop” verktyg.

Du behöver inget avtal för att få hjälp med framtida ändringar, du betalar endast för den tid vi lägger ner.

Håll hemsidan uppdaterad!

Vi rekommenderar att din hemsida uppdateras till och från för att fungera optimalt i funktion och säkerhet. Detta kan du göra själv eller överlåta till oss genom att teckna ett serviceavtal.

Vill du uppdatera själv så visar vi dig hur du gör samt ger dig en lathund. Det är relativt enkelt och vi rekommenderar att du gör detta en gång per månad.

Vi tar hand om din hemsida så  att du kan lägga tid på annat. Vi uppdaterar programvaran en gång per månad och tar regelbundna säkerhetskopior om olyckan skulle vara framme. Med serviceavtalet får du även tillgång till nya funktioner som kommer i samband med uppdateringarna.

Vilka funktioner bör jag ha till hemsidan?

Det beror helt på vad du har för verksamhet och mål med hemsidan. En del funktioner ingår och vi kan även lägga till funktioner utöver detta eller ta fram en unik funktion efter ditt önskemål.

  • Grundläggande säkerhet
  • Live editerings verktyg
  • Karta
  • Kontaktformulär
  • Animeringar/effekter

Det finns massvis av funktioner att välja på eller så skapar vi den funktion du behöver. 
Exempel på populära funktioner är:

  • Live chatt till din hemsida
  • Gör din hemsida sökmotorvänlig
  • Se besöksstatistik
  • Och mycket mer

Vad är nästa steg för dig?

Är det dags att komma igång med din hemsida eller vill du kanske kolla in vad vi har skapat till våra tidigare kunder. Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar.