Flytt från Ftech

Vi är här för att göra din flytt av domän och webbhotell från Ftech smidig och enkel. Genom att göra ett par snabba val hjälper du oss att ställa in dina tjänster perfekt. Det tar bara 2 minuter. Om du har några frågor, tveka inte att ringa oss på 08-520 237 30.

Hur vill du lägga upp dina tjänster?

 • Välj detta alternativ för full åtkomst till kontrollpanelen där du kan hantera tjänster såsom DNS med mera. Vi tillhandahåller en personlig inloggning för dig. Vid en eventuell flytt av ditt webbhotell till oss, kommer du även att kunna sköta detta via kontrollpanelen.

 • Välj detta alternativ om du önskar personlig assistans med dina tjänster. Kontakta oss via telefon eller e-post för direkt support med allt som rör ditt webbhotell. För löpande tjänster debiteras 990 kr/tim exkl. moms . För enklare frågor och supportärenden erbjuder vår partner Beebyte kostnadsfri hjälp. För en detaljerad överblick av våra priser och tjänster, besök https://studiopixel.se/priser/.

Webbhotell

Viktigt: Förändringar i din webbhotellstjänst

Ftech avvecklar snart sin webbhotellstjänst. För att säkerställa en smidig övergång har vi, tillsammans med vår partner Beebyte, utvecklat en lösning för att flytta din webbplats till ett modernt och snabbt webbhotell. Det är viktigt att du gör ett aktivt val om du använder Ftechs webbhotellstjänst idag.

Hur vill du göra med flytten?​

 • Om du väljer att inte följa med oss till Studio Pixel & Beebyte behöver du planera för en flytt till en annan webbhotellsleverantör. Vi rekommenderar att du börjar se över alternativen snart för en smidig övergång.

 • Med anledning av att Ftechs webbhotelltjänst avvecklas, erbjuder vi på Studio Pixel en smidig övergång till vår egen leverantör, Beebyte. Genom oss får du tillgång till både expertstöd från Studio Pixel och direkt support från Beebyte.

  Priset för webbhotell börjar på 159 kr/mån exkl. moms

Välj typ av service.

Tilläggstjänst för dig som har en Wordpress hemsida.

 • Välj detta om du inte använder WordPress eller föredrar att inte ta del av vår uppdaterings- och säkerhetstjänst. Vi vill dock påminna om vikten av att regelbundet uppdatera din WordPress-sajt för optimal funktion och säkerhet.

 • Är din hemsida byggd i WordPress? Garantera dess säkerhet och prestanda med vårt serviceavtal. Vi utför månatliga uppdateringar för funktionalitet och säkerhet, hanterar backuper, fixar mindre buggar, och du får prioriterad support för eventuella ändringar på din sajt.

  Säkra upp din hemsida för bara 590 kr/mån exkl. moms

E-post

Viktigt: Förändringar i E-posttjänst

Ftech avvecklar snart sin E-posttjänst för dig som använder e-post via IMAP. Du kommer inom kort att behöva göra ett aktivt val hur du vill göra med din e-post. 

Det är viktigt att du gör ett aktivt val om du använder Ftechs e-posttjänst idag.

Hur vill du göra med flytten?​

 • Om du väljer att inte flytta din e-post till oss så kommer du att behöva flytta den till en annan leverantör för att du ska kunna fortsätta att använda din tjänst.

 • Vi hjälper dig att flytta din e-post till vår partner Beebyte, vi kommer kontakta dig med den info vi behöver för att slutföra flytten.

  Kostnad 55kr/mån exkl. moms. Upp till 25 konton

Tilläggstjänster

Utforska våra tilläggstjänster inom webbutveckling och digital marknadsföring. Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Markera de tjänster du är intresserad av, så återkommer vi med ytterligare information.

Våra tjänster.

 • Specialister på moderna, användarvänliga hemsidor. Intresserad av att förnya din nuvarande sida eller skapa något helt nytt? Markera här för en personlig konsultation.

 • Din hemsida, ständigt aktuell och uppfräschad. För löpande ändringar, uppdateringar och innehållshantering, markera här. Låt oss skräddarsy en lösning för dig.

 • Lyft din digitala närvaro med riktad marknadsföring. Från Google Ads till strategier för sociala medier, välj här för en skräddarsydd metod för att locka till dig nya kunder.

 • Förbättra din synlighet på Google och andra sökmotorer. Vi erbjuder allt från tekniska optimeringar till innehållsförbättringar. Markera här för att ta ditt första steg mot toppen av sökresultaten.

Dina/företagets uppgifter

För & Efternamn *
Företag *
Din domän/domäner *
Din e-postadress *
Ditt telefonnummer *
Meddelande/Övrigt

Dina/företagets uppgifter

E-postadress för faktura *
Organisationsnummer *
Kontakta Studio Pixel

Har du frågor gällande migreringen? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig, det går även bra att kontakta Ftech vid frågor