THAI APA – Ett nytt varumärke

Studio Pixel fick uppdraget att ta fram designen till det nya varumärket THAI APA som består av tre ölsorter, lager, ipa & pale ale.

En kund med många ideér

Efter att kunden kommit på det fyndiga namnet ”Thai APA” Beer Ling så var det en självklarhet att logotypen för varumärket ska föreställa just en thailändsk apa. Vi tyckte detta lätt som ett otroligt roligt projekt och tog oss an det med glädje.

Designen

Efter att ha testat flera varianter av logotyper och layouter för etiketter så kom vi fram till ett resultat som både vi och kunden fastnade för. Nästa steg i processen så kontaktade vi vårt tryckeri som fick ta fram olika förslag på etiketter av olika kvalitet och behandlingar. Efter att ha sett resultatet så gick vi på en matt etikett där ”Thai apan” lyfts fram med en skimrande lack.

Från ide till färdig produkt

Tillsammans med våra duktiga samarbetspartners så ordnade vi med allt från ideér och design till produktion av etiketter samt expressleverans av dessa direkt till ölfabriken. Vi gör det lilla extra för våra kunder helt enkelt!

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Senaste artiklarna

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Om skribenten

Christoffer Nilsson
Christoffer arbetar med webbdesign, digital marknadsföring samt utvärdering av webbplatser och reklamkampanjer.

Kontakta Christoffer

Få värdefulla marknadsföringstips!​

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad med dem senaste tipsen & nyheterna.

När du anmäler dig till nyhetsbrevet så accepterar du samtidigt vår dataskyddspolicy