Zambias Ambassad anlitar Studio Pixel

Zambias Ambassad i Stockholm tyckte att det var på tiden att skaffa sig en mer dynamisk och funktionell webbplats, Studio Pixel tog sig an projektet.

Kundens behov

Ambassadens behov var att hemsidan ska vara anpassad efter besökarens upplevelse men även att personalen på ambassaden ska kunna göra enklare nyhetsinlägg och publiceringar på egen hand. Deras nuvarande hemsida hade många år på nacken och saknade en del viktiga funktioner, så ett önskemål var att få en mer dynamisk hemsida med olika typer av nyhetsflöden samt anmälningsformulär. Gällande designen så fanns även här en del regler att följa samtidigt om vi fick uppgiften att ta den ett steg närmare en modernare upplevelse.

Vår lösning

Resultatet blev en skräddarsydd webbplats byggd i wordpress, med ett antal funktioner för att underlätta administrationen för ambassadens personal samt en utbildning av personalen i WordPress och de olika funktionerna.

Utvärdering av webbplatsen

Under projektets gång så diskuterades för och nackdelar med olika lösningar på webbplatsen, därav så kom önskemålet om en utvärderingsperiod upp där vi kan testa olika varianter under en viss period. Detta kan göras i större eller mindre skala för att utvärdera vilka lösningar som fungerar bäst.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster eller behöver hjälp att utvärdera din webbplats.

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Senaste artiklarna

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Om skribenten

Christoffer Nilsson
Christoffer arbetar med webbdesign, digital marknadsföring samt utvärdering av webbplatser och reklamkampanjer.

Kontakta Christoffer

Få värdefulla marknadsföringstips!​

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad med dem senaste tipsen & nyheterna.

När du anmäler dig till nyhetsbrevet så accepterar du samtidigt vår dataskyddspolicy